Bemiddeling of begeleiding in de laatste levensfase en bij het levenseinde

Houdt jouw levenseinde of dat van iemand in je familie of naaste omgeving je erg bezig? Zou je daarover willen praten met je partner, je familie of anderen maar ben je bang om het onderwerp op tafel te leggen? Heb je schrik om niet begrepen te worden? Of voor hevige emoties en conflicten? Verlang je naar meer steun?

Familierelaties zijn zeker niet altijd de gemakkelijkste relaties. Met respect voor jullie familiegeschiedenis en de belevingen en behoeften van iedereen, begeleid ik jullie om dit delicate onderwerp te bespreken. Behoeften rond het afscheid, verlangen naar de dood, angst voor de toekomst, regelingen rond de nalatenschap…. Zo nodig geef ik jullie info over levenseindezorg of verwijs ik jullie door naar een specialist ter zake.

Achteraf ben je opgelucht en ervaar je meer rust en steun om met vertrouwen het laatste stukje van je levensweg of dat van een ander af te leggen.

Ik ben nauw betrokken bij vzw ConnFinity, de vereniging die als eerste in Vlaanderen levenseindebemiddeling op de kaart zette. ConnFinity verzamelt info en stimuleert wetenschappelijk onderzoek rond dit thema. Je kan er ook terecht voor vormingen en opleidingen.

Contact

Blauwesteenstraat 63
Heusden (Destelbergen)

0485/ 386 181