Rouwzorg

Iemand die jou heel dierbaar is, is er niet meer. Je rouwt om de lege stoel in je leven. Toch voel je je ook nog verbonden met hem of haar, maar kan je daar met weinig mensen (meer) over praten. De dagdagelijkse routine valt je zwaar.

Verlang je er naar om met je dierbare bezig te zijn? Met alles wat er in jou omgaat? Ervaar je dat er meer is dan de zichtbare wereld? En wil je dat graag kunnen delen of verder onderzoeken? Zoek je naar lichtpuntjes en hoop je dat er uit de worsteling ook iets moois groeit dat je leven terug de moeite waard maakt?

Tijdens een sessie rouwzorg luister ik naar jouw verhaal met zachtheid en respect. Ik help jou om onafgewerkte zaken af te ronden, emoties en gemis te verkennen en los te laten. Ik neem je bij de hand om je verbinding met de overledene dieper te verkennen. In een veilig kader kan je ervaren wat er nog uitgewisseld kan worden en wat de overledene nog voor jou kan betekenen.

Na een traject rouwzorg is de pijn en het gemis minder, voel je je een rijker mens, met terug meer goesting om te leven, dankbaar voor wat er nog is.

Is de band met je omgeving voor jou belangrijk in deze moeilijke periode? Misschien wil je dan graag iemand uitnodigen om deze sessies samen te volgen, bv. je partner, een vriend(in), familie, …

Wil je liever eerst in een groep aftasten hoe ik werk of vind je het fijn om met andere mensen iets rond rouw te volgen? Dan nodig ik je graag uit voor een lichtcirkelmeditatie waar overleden geliefden centraal staan. Zo’n avond is telkens weer een intense, hartverwarmende ervaring die voor veel mensen een positief kantelpunt blijkt. De workshop “Verbonden met overleden geliefden” is een volledige dag waarbij je hier verder mee aan de slag kan gaan.

Ervaar je naar aanleiding van een overlijden conflicten met je omgeving? Dan kan een bemiddelend gesprek jullie verder helpen.

Contact

Blauwesteenstraat 63
Heusden (Destelbergen)

0485/ 386 181