Vorming op maat

Ben je op zoek naar een interessante workshop, training of lezing rond rouw en sterven?

Mensen hebben heel specifieke behoeften of invalshoeken van waaruit ze een vorming rond rouw- of stervenszorg willen volgen. Veel mensen hebben bovendien een drukke agenda waardoor het niet zo gemakkelijk is om deel te nemen aan een aangeboden workshop of training. Daarom werk ik steeds meer met vorming op vraag èn op maat van persoonlijke behoeften.

Je kan een opleiding aanvragen vanuit een persoonlijke of professionele interesse.

Inhoud

Vanuit mijn persoonlijke expertise rond rouw en sterven heb ik zeven verschillende aspecten uitgediept die een krachtbron kunnen vormen voor mensen die geconfronteerd worden met rouw en sterven. Het gaat om:

  • de kracht van aanwezigheid
  • de kracht van aanraking
  • de kracht van emoties
  • de kracht van communicatie
  • de kracht van conflicten
  • de kracht van loslaten en overgave
  • de kracht van rituelen.

Spreken één of meerdere of misschien wel alle krachtbronnen jou aan? Wil je je verdiepen in sommige aspecten of specifieke vaardigheden aanleren?

Tijdens een opleiding bied ik informatie, veel praktische oefeningen en indien gewenst persoonlijke feed-back aan. Persoonlijke groei vanuit een goeie verbinding met jezelf en anderen is een belangrijke insteek in mijn praktijk.

Je kan zelf kiezen welke onderdelen in jouw opleiding of training aan bod komen.Je kan je ook laten inspireren door de andere workshops in mijn aanbod.

Kies zelf hoe en wanneer

Je kiest ook hoe en wanneer: een vorming van een halve dag of een opleiding van meerdere dagen? Verschillende dagen op rij of gespreid over een langere periode? Alleen of samen met familieleden, vrienden, collega’s of andere geïnteresseerden die zich via Iza-men kunnen melden? Tijdens het weekend of in de week? Overdag of ’s avonds? Met of zonder een syllabus erbij?
Jij bepaalt wat voor jou past.

Vraag vrijblijvend info

Spreekt het jou aan?

Stuur mij een mailtje met een korte uitleg over welke vorming je zoekt of van waaruit je interesse komt (anja@izamen.be) of neem onmiddellijk telefonisch contact op (0485 386 181).

Dan overloop ik met jou de verschillende mogelijkheden. Een training op maat is zeker niet altijd duurder dan een aangeboden workshop. Je bent natuurlijk altijd vrij om al dan niet op een aanbod in te gaan.

Mijn expertise

Sinds 2010 begeleid ik mensen in mijn praktijk Iza-men en geef ik er ook workshops. Ik ben verbonden aan vzw StER bij Timotheus waar ik meewerk aan vorming en onderzoek rond sterven en rouwen vanuit multidimensioneel perspectief. Ik ben mede-oprichtster van vzw ConnFinity die bemiddeling bij conflicten in de laatste levensfase aanbiedt en hierover opleiding aan bemiddelaars en zorgverleners verstrekt. Ik ben opgeleid als juriste, bemiddelaar en energetische massagetherapeute en ontmoette al meer dan tien jaar stervenden als vrijwilligster op een palliatieve eenheid. Ik volg zelf heel geregeld trainingen rond persoonlijke groei.

Contact

Blauwesteenstraat 63
Heusden (Destelbergen)

0485/ 386 181