Contact

Ik wil:

Afspraak

Tijdstip

Nieuwsbrief

Hoedanigheid

Vorming

3 + 1 =

Praktische info, tarieven en afspraken

Dagen en uren waarop een afspraak mogelijk is :

dinsdag
16u30 – 21u30

woensdag
10u – 21u30

donderdag
10u – 21u30

maandag (enkel voor helende massage en meditatie)
10u – 12u30

Afspraken

U dient steeds vooraf een afspraak te maken. Annuleren kan tot 24u voordien voor individuele sessies of bemiddelingsgesprekken en tot een week voordien voor vormingen. Indien u niet tijdig een afspraak of inschrijving afzegt, dient u toch de helft van het bedrag te betalen, behoudens in geval van overmacht.

Locatie

Mijn praktijk is te Heusden (Destelbergen), Blauwesteenstraat 63. Gemakkelijk te bereiken met de wagen via de R4. Voor openbaar vervoer is er buslijn 34 die van Wetteren over Heusden tot Gent Dampoort rijdt. Er is ook een halte voor een flexbus aan de deur (hoppin van De Lijn).

Er is geen wachtkamer. Als u te vroeg aankomt, zou ik dan ook willen vragen om nog even in de auto te wachten of een wandelingetje in de buurt te maken.

Betaling

Er wordt telkens betaald op het einde van de sessie, tenzij vooraf anders afgesproken. Betaling kan cash of via payconiq. Inschrijvingen voor vormingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling via overschrijving.

Familiale bemiddeling, echtscheiding, bemiddeling bij levenseinde

90 euro voor een kennismakingsgesprek

De prijs van een volledig bemiddelingstraject hangt af van de complexiteit van het conflict, het aantal betrokken personen, het aantal gesprekken en of er al dan niet nood is aan een juridische overeenkomst. Op het einde van het eerste gesprek wordt gezamenlijk beslist over het vervolg en wordt een duidelijke prijs afgesproken. In principe wordt de kostprijs gedeeld door alle betrokkenen, tenzij jullie akkoord zijn om dat anders te regelen.

Bij de start van een traject moet een bemiddelingsprotocol ondertekend worden. Dat is een wettelijke verplichting voor erkende bemiddelaars die onder meer de vertrouwelijkheid van de gesprekken garandeert.

Coaching of individuele begeleiding, rouw- en stervenszorg

1,5 uur     90 euro
2 uur        120 euro

Meditatie

halfuur     20 euro
1 uur        40 euro

Helende massage

1 uur      65 euro
1,5 uur   95 euro

Helende massage inclusief gesprek/feedback

1,5 uur    95 euro
2 uur      125 euro

Tijdens een massage wordt er gewerkt met olie op de blote huid. Daartoe dient u zich uit te kleden. Bij een volledige massage blijft alleen uw onderbroek aan. Tijdens de massage worden lichaamsdelen die niet aan de beurt zijn, bedekt met handdoeken. Gelieve steeds vooraf te melden of er contra-indicaties zijn voor massage of het gebruik van bepaalde etherische oliën (zwangerschap, huidallergie, hartziekten, zeer hoge bloeddruk, spataders, oververmoeidheid, tumor). In de meeste gevallen is een aangepaste massage of olie wel mogelijk. Gelieve vooraf geen parfum of deo te gebruiken, want dat interfereert met de etherische oliën.

 

Ondernemingsnummer
0825.760.010

 

Rekeningnummer
BE29 0004 4183 1764

Contact

Blauwesteenstraat 63
Heusden (Destelbergen)

0485/ 386 181